YJSI You Just Ship It Prijzen

Je wilt iets naar huis sturen, maar hoe doe je dat dan? Zie jij iets moois dat je niet mee naar huis kan nemen, of heb je iets laten liggen op je vorige hotelkamer? Met You Just Ship It! stuur je het eenvoudig naar huis. Wij laten jouw pakket ophalen en versturen waarheen je maar wilt. De verzendkosten zijn afhankelijk waarvandaan het pakket wordt verstuurd. Onderstaande kun je zien wat de kosten zijn om een pakket tot 30 kg vanuit Spanje, Frankrijk, Italië of Duitsland naar Nederland te sturen. Versturen vanaf eilanden is duurder dan vanaf het vasteland.
Spanje vasteland; € 58,50
Spanje eilanden; € 97,50
Frankrijk vasteland; € 40,00
Frankrijk eilanden; € 80,00
Italië vasteland; € 62,50
Italië eilanden; € 81,50
Duitsland; € 22,50
Duitsland eilanden; € 33,50
Is je pakket boven de 30 kg: Neem contact met ons op via info@youjustshipit.com

Wil je iets gaan verzenden? Start Verzenden.

25% korting op je eerste pakket

Nu ter introductie 25% korting. Misschien heb je onze dienst niet vandaag nodig maar vast wel een andere keer. Bof jij even: je kan de 25% korting nu al claimen voor een toekomstige zending. Laat hier je email adres achter dan ontvang je een kortingscode voor 25% korting op je eerste zending. Jouw gegevens zijn bij ons veilig en worden vanzelfsprekend niet met anderen gedeeld, zie daarvoor ook ons Privacy regelement.

powered by Typeform

Ophalen

Met onze service kun je nu al spullen naar huis laten sturen vanuit Italië, Spanje, Frankrijk en Duitsland. Wij halen goederen op bij winkels en bedrijven, niet bij particulieren, campings, vakantieparken etc. (mensen, dat duurt echt te lang om te vinden). Om een goede ophaling te kunnen garanderen hebben wij natuurlijk de juiste adresgegevens en wat gegevens van een contactpersoon op het ophaal adres nodig. Deze vul je in tijdens de aanvraag.

Bezorgen

Tijdens het aanvragen van de verzending vul je het gewenste afleveradres in. De buitenlandse vervoerders die door You Just Ship It worden ingeschakeld, hebben relaties met verschillende vervoerders in Nederland. Op voorhand is daarom nog niet bekend welke vervoerder jouw pakket in Nederland zal afleveren. Nadat jouw pakket is opgehaald door de vervoerder ontvang je een e-mail met de track & trace code waarmee je jouw zending kunt volgen.

Betalen

Betalen is mogelijk met de bekende credit-cards. Aan het einde van jouw verzend aanvraag wordt je om de gegevens hiervan gevraagd. Afhandeling van deze betaling verloopt via een derde partij (Stripe), wij ontvangen jouw creditcard gegevens niet en slaan deze dus ook niet op. Andere betaalwijzes staan gepland voor de toekomst.